søndag 21. august 2011

Eidsvoll Cup - Gøy på landet!

For andre gang spilte vi en cup utenfor Oslo og igjen gikk vi ubeseiret gjennom cupen. Vi startet mot KFUM 4 - et bra lag som vi spilte jevnt med i 1. omgang og hadde marginene på vår side da vi gikk til pause med 3-0. I andre omgang fikk KFUM det første målet, men vi svarte øyeblikkelig og deretter kjørte vi over dem resten av kampen og vant 9-1. I andre kamp møtte vi Nordre Eidsvoll og igjen fikk vi en bra start og leder 4-0 til pause. Det går litt tregere i begynnelsen av 2. omgang, men etter en redusering fra motstanderne øker vi tempoet igjen og vinner 6-1. I siste kamp møtte vi Rælingen og da kom også uværet. Det stoppet ikke gutta og denne gangen gikk vi til pause med 8-1! Når vi også skåret det første målet i annen omgang tillot vi Rælingen å bruke 6 spillere mot våre 5. Det jevnet ut spillet, men ikke mere enn at vi til slutt vant kampen 11-4. Dette er resultatsmessig den beste cupen vi hittil har spilt og jeg tror og håper at alle hadde det gøy på landet!