torsdag 29. september 2011

Årets siste seriekamp

Vi spilte siste kamp i serien borte mot Grorud 3 og fortsatte i det samme sporet vi har vært i hele høst. Det begynte riktignok ganske jevnt og det var faktisk Grorud som åpnet målkontoen først. Det varte ikke lenge før vi utlignet, men vi fikk ikke riktig tak på dem i 1. omgang og til pause stod det "bare" 3-1. I andre omgang fant vi imidlertid tonen og det rant på med flotte (og noen heldige) mål. Flere minutter på overtid får Grorud et feilaktig idømt frispark og skårer sitt andre mål slik at sluttstillinga ble 12-2 til oss! Takk til alle gutta for den flotte fotballen de har vist denne høsten og takk til alle foreldre og søsken som har stillt opp på så mange kamper i år og heiet oss frem. Vi ser nå frem mot Grorud Cup 15-16. oktober der vi skal spille vår første 7-er turnering.